top of page

Goud: het verschil tussen ja/nee

Goud halen of nét niet. Over wat het verschil maakt, schreef ik een verhaal voor Communicatie Verhaal halen, het Galjaardboek 2018. Het Galjaardboek bundelt best practices en smaakmakers in (overheids)communicatie. Het is een initiatief van Arjen van Leeuwen. Ik hoorde ‘smaakmaker’ Gerard Kemkers, ex-topsporter en nu topsportcoach, uit en schreef een artikel over de kracht van coaching, over een kameleon zijn, over warmte bewaren en het effect van het compliment.

Met bijdragen van tientallen auteurs (onder wie Jacques Wallage, Guido Rijnja, Betteke van Ruler, Charles Groenhuijsen, Frénk van der Linden en ik) stelde Arjen een inspirerende verzameling verhalen samen over #communicatie, #luisteren, #impact en #aandacht. Een boeiend tijdsdocument ook over hoe ons vak zich ontwikkelt.

Mijn rol: interviewer, redacteur

Opdrachtgever: Arjen van Leeuwen

bottom of page