top of page

Maar hoe dan!?

Beginnen met een suffe quote.

The only constant in life is change. Jaja!

Change is the only constant. Mag ook.

Veranderen

Man, wat is het moeilijk. En man, wat een hekel hebben veel mensen er aan. Zelf hou ik wel van een tikje verandering per dag. Als dingen hetzelfde blijven, verveel ik me binnen de kortste keren dood. Daarmee zeg ik niet dat veranderen makkelijk is. Vooral niet als je het zelf moet doen. Hoe vaak heb ik me al niet voorgenomen om meer te sporten, meer te schrijven, meer aandacht te hebben voor van alles, minder tv te kijken, minder chips te eten, minder te werken, niet zo’n workaholic te zijn, die nieuwe kleren die in de winkel fantastisch waren ook echt aan te trekken, meer diepzinnige gesprekken te hebben met mijn man, langer te slapen, beter te onthouden wat mijn kinderen tegen me zeggen, vaker naar mijn ouders te gaan, een blog te beginnen. Het valt niet mee, het meeste is nog niet gelukt. (Het zou kunnen dat ik te veel wil :)). )

Los daarvan, het fascineert me wel. Want als verandering de enige constante is in het leven, van iedereen, elk mens, elk leven, dan moet er toch wel een trucje voor zijn, een manier waarop het wél lukt, zonder dat het al teveel energie kost?

Ik ga op zoek en in mijn blog neem ik je vanaf vandaag mee.

Blog beginnen: check!

;))

bottom of page