top of page

Publieksversie Haalbaarheidsonderzoek onderwijscampus

In de regio Appingedam/Delfzijl staat de leefbaarheid onder druk en daarmee ook het aanbod en de kwaliteit van het onderwijs. Gemeenten en schoolbesturen laten het er niet bij zitten. Ze deden een onderzoek naar de haalbaarheid van een onderwijscampus. Je weet wel, zo'n coole campus die je altijd in films ziet en waar je dan heel jaloers op bent. Het onderzoek laat zien dat het haalbaar is om dit hier ook te realiseren. Sterker nog, een campus zou een krachtige impuls zijn voor de regio.

Ik mocht het onderzoeksrapport omtoveren tot een mooie publieksversie. En laat ik nou heel blij worden van het maken van boekjes :)). Ik werkte samen met Claudia Scholte en Ilse Spijker.

Mijn rol: conceptontwikkeling, coördinatie, eindredactie en begeleiding vormgeving en drukwerk

Opdrachtgever: gemeente Appingedam

bottom of page