top of page

Ooooo! Mijn eerste eigen boekje :))

Zakelijk maakte ik al heel veel boekjes. Maar het boekje dat ik net heb afgerond is wel even wat anders. Van september 2016 t/m januari 2017 volgde ik de beginnerscursus Poëzie aan de Schrijversvakschool Groningen. Het is onderdeel van de fictie-opleiding die ik daar doe. Elke cursus sluit ik af met een eindwerk, dat aan het eind van het jaar door de docenten van de school wordt beoordeeld. Onze poëziedocente stelde voor om als eindwerk een (individueel) bundeltje te maken van alle gedichten die we schreven tijdens de cursus. En omdat ik zo vreselijk veel hou van boekjes maken, was ik natuurlijk meteen aan boord. Whaaa! Mijn eerste 'eigen' boekje. Wil je het graag lezen? Neem dan contact met me op.

In de galerij hieronder vind je een paar pagina's uit het boekje, met links de opdracht en rechts mijn gedicht.

bottom of page