top of page

Duizend perspectieven, één boek

Als je een ontzettend cool festival/congres organiseert. Als je ontzettend interessante content hebt. Als je ontzettend veel ideeën hebt om de deelnemers achteraf te blijven prikkelen. Dan maak je een festivalboek!

Hollandse Nieuwe organiseerde dat coole congres (A Thousand Views). Het ging over multidisciplinair samenwerken en de kracht van duizend perspectieven. Die content kwam van fascinerende sprekers: filmmaker Martin Koolhoven, journalist Joris Luyendijk en multitalent Jelka van Houten onder meer. En van Hollandse Nieuwe zelf. Want mijn collega’s daar deden bij diverse organisaties opdrachten waarin complexe vraagstukken vroegen om een andere manier van (samen)werken. Daarbij ontdekten ze drie sleutels tot succes. Die vormden de basis voor de keynotes en zoom-in-sessies van het congres. Elke deelnemer kreeg bij binnenkomst het kleurrijke festivalboek: 160 pagina’s informatie, inspiratie en opdrachten. Suzanne Nieuman van Phanatique deed de vormgeving. Dat was heel fijn samenwerken en man, wat maakte ze het mooi.

Voor het congres ontwikkelde ik ook een website. De fantastische Wendy Bruins van Wisemice bouwde hem.

Mijn rol: conceptontwikkeling, contentplan, redactie, eindredactie, begeleiding vormgeving en productie

Opdrachtgever: Hollandse Nieuwe

bottom of page