top of page

Een nieuwe website voor Groninger Dorpen

De nieuwe website van Groninger Dorpen is live! Het maken daarvan kwam onder meer voort uit de positionerings- en strategiesessies die ik begin 2016 met het team heb gedaan. De oude site was in de loop der jaren uitgegroeid tot een bloemkool. Ontzettend veel informatie, logisch, want het enthousiaste en kundige team heeft veel te vertellen. Maar de informatie was onvindbaar, onoverzichtelijk en veel te veel. De nieuwe site lost dat allemaal op en doordat de huisstijl ook direct een opfrisser kreeg, ziet het er ook nog eens hartstikke mooi uit. Kijk zelf maar! En check dan ook meteen die mooie Inspiratiekaart uit, met allemaal voorbeelden van inspirerende projecten en bewonersinitiatieven op het Groningse platteland.

Mijn rol: projectleider. Ook ontwikkelde ik het plan van aanpak, de structuur, het functioneel ontwerp, het contentplan en een stijlhandboekje. Ik schreef mee aan de teksten en deed eindredactie.

Opdrachtgever: Groninger Dorpen

bottom of page